Direct la continutul paginii »

Apiland SRLFirma a demarat în octombrie 2002 printr-un export de polen clasic (uscat) către CC Pollen Company Arizona şi din septembrie 2003 am început să facem lobby polenului transilvan şi în Europa.

Conceptul Pur&Crud are la bază ideea că orice produs aliment-medicament, inclusiv produsele stupului, are eficienţă terapeutică maximă în forma în care ne este oferită de natură.

Combinaţia elementelor păstrată în forma naturală, pură şi nealterată, dă efectul uimitor al Apicolelor de Excepţie..

Nimic nu se compară cu laptişorul de matcă în forma în care îl consumă Regina Stupului şi ajunge la performanţele ei uimitoare.

Polenul Crud, sursa principală de energie proteică a coloniei albinelor este şi baza Păsturii, datorită capacităţii de fermentare specifică doar alimentelor vii.

După ce este tasat bine de către albine, celula este sigilată cu ceară.

Aici, sub influenţa substanţelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii şi umidităţii din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice devenind, după 3 luni de fermentare naturală, Păstură.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Apiland SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Apiland SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Apiland SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.135