Direct la continutul paginii »

De Gustibus Grup SRLPutin egoisti, am sperat ca ceea ce ne place noua va place si prietenilor care ne vor deveni clienti precum si clientilor care ne pot deveni prieteni.

Restaurantul este situat in imediata apropiere a intersectiei dintre Bd. Dacia si Str. Mihai Eminescu, intr-o zona linistita de vile, pe o straduta strajuita de tei, platani si castani.Amenajat intr-o vila cocheta, construita in1898 si restaurata.

De gustibus a aparut din dorinta noastra de a oferi celor din jur un loc special si primitor , o atmosfera calda si relaxata, muzica buna si un meniu in stare sa satisfaca orice pretentii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale De Gustibus Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre De Gustibus Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii De Gustibus Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.507