Direct la continutul paginii »

Bitea SRLBitea S.R.L din Satu Mare, judetul Satu Mare pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Bitea S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Compania Bitea S.R.L efectueaza servicii de ambalare condimente si zahar plic. Firma noastra are o echipa de 14 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Amestec de legume deshidratate 70gr.

Amestec de legume deshidratate 200gr.

supermix 100gr.

supermix 500gr.punga

supermix 1kg.

Boia extra de ardei dulce 50 g

Foi dafin 10gr.

piper macinat 90 grContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bitea SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bitea SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bitea SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.365