Direct la continutul paginii »

Rosoos Frigotehnic SRLS.C. ROSOÓS FRIGOTEHNIC S.R.L. a luat fiinta in 1998 prin asocierea firmelor SOÓS ÉS TÁRSA R.t din Ungaria (Budapesta) şi S.C. TRANSNORDIC SERVICE S.R.L. din România, Cluj-Napoca.

Bazandu-ne pe stocul nostru si al partenerilor din grup va punem la dispozitie peste 30.000 de repere de la peste 100 de producatori si furnizori . Veti beneficia de o livrare rapida peste tot in tara si in Europa.

Monitorizam atent fluctuatiile pietei si ne pliem la cerintele ei pentru a raspunde optim cerintelor clientilor nostri. Scopul nostru este sa devenim un partener sigur si de incredere pentru fiecare dintre clientii nostri.

avem satisfactia de a va putea acorda sfaturi competente din domeniul frigotehnic si al aerului conditionat. Specialistii nostri calificati si experimentati va vor ghida pretutindeni in “jungla produselor”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rosoos Frigotehnic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rosoos Frigotehnic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rosoos Frigotehnic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.