Direct la continutul paginii »

Educo Training & Consultanta SRLeduco.ro a creat programe de pregatire si dezvoltare profesionala special pentru industria serviciilor din Romania. Programele au fost create folosind structura GTC creata de catre compania britanica Stonebow, aceasta asigurand prezentarea informatiilor intr-o forma moderna, atractiva si usor de parcurs pentru participanti.


educo.ro a dezvoltat relatii de durata cu partenerii din industria hoteliera din Romania printr-o abordare constanta in ceea ce priveste calitatea programelor de pregatire si dezvoltare profesionala si adaptarea acestora la nevoile specifice partenerilor.


educo training & consultanta este o companie specializata in sfera serviciilor cu accent pe industria hoteliera, domeniu in care experienta consultantilor sai depaseste 10 ani atat in tara cat si in afara acesteia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Educo Training & Consultanta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Educo Training & Consultanta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Educo Training & Consultanta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.778