Direct la continutul paginii »

Gasoil Service SRLBeneficiem de sprijinul si implicarea permanenta a unei echipe de specialisti cu o formare profesionala solida si experienta acumulata in societati precum SNP PETROM SA, SC FORAJ SONDE PLOIESTI SA, PETROM SERVICE SA, ROMGAZ SA, calitatea serviciilor oferite fiind cartea noastra de vizita.

S.C. GASOIL SERVICE SRL este o companie tanara cu capital 100% romanesc, care a intrat pe piata interna a petrolului si gazelor avand convingerea ca seriozitatea, profesionalismul si perseverenta sunt atuuri care conduc intotdeauna catre succes.

Venim permanent in intampinarea dorintelor si necesitatilor acestora cu cele mai bune solutii, ceea ce da continuitate colaborarilor si a fost cheia reusitelor noastre de pana acum.

Punem accent pe respectarea normelor HSEQ, acordand o atentie deosebita conditiilor de lucru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gasoil Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gasoil Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gasoil Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.357