Direct la continutul paginii »

Amromco Energy SRLAmromco este prima companie privata care a produs hidrocarburi in Romania in ultimii 50 de ani, prima productie de gaze naturale fiind obtinuta in iunie 2003.

Compania este Operatorul activitatilor de reabilitare pentru 29 de campuri de gaze naturale din Romania si in prezent exploreaza si alte oportunitati de a-si extinde operatiunile in alte tari din Europa Centrala si de Sud-Est.

Activitatea principala a companiei o constituie reabilitarea zacamintelor existente de petrol si gaze naturale de pe pietele aflate in dezvoltare in Romania.

Amromco Energy LLC este o companie independenta privata de explorare si exploatare cu sediul central in Houston, Texas, avand birouri in New York, SUA, Ploiesti si Bucuresti, Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amromco Energy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amromco Energy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amromco Energy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.719