Direct la continutul paginii »

Falma Rom SRLStiind ca oamenii reprezinta principala resursa a unei firme, asiguram un climat de munca foarte bun, oferim motivatia cuvenita personalului in scopul obtinerii eficientei maxime, asiguram instruiri pentru insusirea celor mai noi tehnologii in domeniu si transformarea lor in cunostinte si aptitudini, in folosul clientilor.

Suntem constienti ca exigentele partenerilor cresc de la o zi la alta.

Profesionalismul si seriozitatea personalului firmei constituie garantia atingerii dezideratului propus.

De aceea stim ca numai printr-o strategie coerenta, exigenta maxima, profesionalism, putem atinge dezideratul nostru - satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Falma Rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Falma Rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Falma Rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.871