Direct la continutul paginii »

3m Expertizari Si Verificari Constructii SRLUrmarind evolutia securitatii la incendiu in cadrul Uniunii Europene, societatea noastra s-a dezvoltat in permanenta, astfel incat a fost capabila sa asigure tot timpul servicii la standardele UE.

Prin urmare, in conformitate cu cerintele europene si legislatia romaneasca in vigoare, incepand cu anul 2007, societatea noastra vine in intampinarea clientilor asigurand certificarea energetica a cladirilor, promovand imbunatatirea performantei energetice.

S.C. 3M EXPERTIZARI SI VERIFICARI CONSTRUCTII S.R.L. ofera, in calitate de furnizor de servicii specializate pe problematica securitatii la incendiu, prin personalul atestat de organele abilitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale 3m Expertizari Si Verificari Constructii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre 3m Expertizari Si Verificari Constructii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii 3m Expertizari Si Verificari Constructii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.267