Direct la continutul paginii »

D & V Environment SRLD&V Environment a obtinut reatestarea, incepand cu data de 17.11.2009, conform Ordinului Ministrului Mediului nr. 1026/2009, pentru intocmirea de rapoarte de mediu, rapoarte privind impactul asupra mediului, bilanturi de mediu, rapoarte de amplasament, evaluare adecvata.

S.C. D&V ENVIRONMENT S.R.L. a fost infiintata in anul 2005, avand ca principal obiect de activitate - activitati de inginerie consultanta tehnica legate de acestea (cod CAEN - 7112).

Compania noastra ofera servicii care vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri in vederea indeplinii cerintelor de protectie a mediului.

In prezent ne desfasuram activitatea in Slobozia, str. Cosminului, bl. BN8, sc. A, parter, jud. Ialomita

Sediul social al societatii este in Tandarei, str. Agricultori, nr. 22, jud. Ialomita.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D & V Environment SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre D & V Environment SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D & V Environment SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.921