Direct la continutul paginii »

Grup Consult Evaluari SRLDomeniile abordate sunt diverse,cuprinzand practic toate domeniile de activitate: industrie, constructii, comert, agricultura, turism, alimentatie publica, transporturi, diverse ramuri industriale, banci, farmacii, etc.

S.C. GRUP CONSULT EVALUARI S.A. este o firma de consultanta angajata ferm in procesul de privatizare - restructurare a unitatilor din zona.

De la infiintarea sa in anul 1996 si pana in prezent firma a realizat activitati de consultanta, studii, evaluari patrimoniale, active, bunuri si intreprinderi in special in judetul Dambovita.

Ne punem la dispozitia dumneavoastra pentru evaluari bunuri imobiliare, bunuri mobile, societati comerciale, evaluare pentru asigurari, evaluare pentru garantii bancare, evaluare leassing, reevaluari contabileContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grup Consult Evaluari SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Grup Consult Evaluari SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grup Consult Evaluari SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.