Direct la continutul paginii »

G.m.a.b. Consulting SRLPersonalul nostru are o vastă experiență în furnizarea unor proiecte de calitate. Alegând GMAB, vă asigurăm soluții eficiente de proiectare și care să corespundă cerințelor proiectelor dumneavoastră.

GMAB este divizia managerială a IET din Romania. Prin GMAB, IET administrează toate activitățile de design și inginerie care se desfașoară în România.

Prin strategia noastra complexa de invatare bazata pe tehnologie si experienta practica angajatii nostri vor acumula atat cunostinte teoretice cat si practice.

Acestea includ Fabricarea cu Mașini Unelte în domeniul Automotiv și Design-ul și Proiectarea Produselor folosind platforme CAD.

Ofertele noastre de formare profesionala ofera o serie de oportunitati dezvoltate si transmise pentru a corespunde nevoilor specifice ale angajatilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale G.m.a.b. Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre G.m.a.b. Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii G.m.a.b. Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.074