Direct la continutul paginii »

Napoca Business SRLEchipa S.C. NAPOCA BUSINESS S.R.L. este formata din evaluatori si consultanti cu experienta (membrii ai ANEVAR, CECCAR si CAFR) in domeniile de activitate ale companiei, remarcandu-se prin calitatea serviciilor oferite, independenta analizelor si estimarilor, promptitudine, rigurozitate, rapiditate, mobilitate si flexibilitate.

Obiectivul principal al S.C. NAPOCA BUSINESS S.R.L. este oferirea de servicii profesionale de inalta calitate, realizate in conformitate cu legislatia in vigoare si standardele internationale in domeniu:

-Standardele Internationale de Evaluare
-Standardele Internationale de Raportare Financiara

S.C. NAPOCA BUSINESS S.R.L. - membru corporatist ANEVAR - este o companie ce activeaza in domeniul evaluarilor de active, acoperind o gama larga de servicii profesionale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Napoca Business SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Napoca Business SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Napoca Business SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.