Direct la continutul paginii »

Turbo Tech SRLSocietatea poate satisface cererile clientilor cu specificatii tehnice particulare si garanteaza seriozitate, rapiditate si calitate a serviciilor prestate.

S. C. Turbo Tech SRL este o companie romaneasca fondata in anul 2005 in Bucuresti, a carei misiune este concentrata pe servicii energetice integrate clientilor, sau proiecte de eficienta energetica "la cheie".

Documentatiile întocmite cu respectarea legislatiei în vigoare, sunt clare, concise si includ toate elementele necesare instalarii, exploatarii si/sau întretinerii echipamentelor tehnologice la care se face referire.

Decizia nr. 9725 emisa de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica atesta capacitatea societatii de a desfasura activitati de cercetare - dezvoltare finantate din fonduri publice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turbo Tech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Turbo Tech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turbo Tech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.149