Direct la continutul paginii »

Tehnic Mihor SRLTEHNIC MIHOR, prestează servicii de Operator RSVTI precum şi de consultanţă în domeniu prin personal propriu, format din profesionişti cu experienţă în domeniu atestaţi şi autorizaţi ISCIR.

Procedura de autorizare, obligaţiile, răspunderile şi drepturile Operatorului RSVTI sunt specificate în Ordinul nr. 382 / 2009, emis de către Inspectorul de Stat Şef al ISCIR.

Operatorul RSVTI desemnat în condiţiile Ordinului nr. 147 / 2006 răspunde de identificarea, înregistrarea la ISCIR-IT, întreţinerea şi repararea instalaţiilor/echipamentelor ISCIR deţinute de către persoanele juridice cu care are contract de prestări de servicii sau de muncă.

TEHNIC MIHOR este o societate comercială autorizată ISCIR ca Operator Responsabil cu Supravegherea şi Verificarea Tehnică a Instalaţiilor (RSVTI), cu autorizaţia Nr. BV / ORD.333 / S,V / 34 / 27.07.2009.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehnic Mihor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tehnic Mihor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehnic Mihor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.073