Direct la continutul paginii »

Miga Airvent SRLRealizăm proiecte la cele mai înalte standarde pentru clădiri individuale de locuit, ansambluri de locuinţe, imobile de birouri, hoteluri, mall-uri, supermarket-uri etc.

Grupul de firme MIGA, format din Miga Airvent SRL (înfiinţată în anul 1993) şi Miga Serv SRL (înfiinţată în anul 2002) oferă servicii de proiectare, consultanţă şi asistenţă tehnică pentru sisteme de încălzire, ventilare şi climatizare, instalaţii sanitare şi de stingere a incendiilor.

Pentru toate proiectele realizate de noi, asigurăm asistenţă tehnică pe tot parcursul execuţiei, precum şi consultanţă de specialitate.

Suntem un colectiv tânăr care are experienţa unor lucrări de amploare. Proiectele noastre promovează soluţii moderne pentru asigurarea cerinţelor actuale de confort.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Miga Airvent SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Miga Airvent SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Miga Airvent SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.905