Direct la continutul paginii »

Procert Laboratory SRLSCOPUL Procert Laboratory este acela de a evalua, analiza si certifica sisteme de management intr-o maniera care sa aduca valoare companiilor si sa asigure cel mai inalt nivel calitativ produselor si/sau serviciilor acestora.

ANGAJAMENTUL pe care Procert Laboratory si-l asuma este acela de a deveni un Organism de certificare sisteme de management international care sa raspunda in mod constant atat nevoilor clientilor cat si al altor parti intersate.

PROCERT LABORATORY este o companie specilizata in servicii de certificare a sistemelor de management (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, siguranta alimentului, securitatea informatiilor, responsabilitate sociala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Procert Laboratory SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Procert Laboratory SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Procert Laboratory SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.336