Direct la continutul paginii »

Top Form SRLObiectivul proiectului „CREŞTEREA CALITĂŢII SERVICIILOR DE ARHITECTURĂ ŞI INGINERIE PRIN ACHIZIŢIONAREA DE NOI TEHNOLOGII ŞI ECHIPAMENTE” constă în sprijinirea dezvoltării antreprenoriale a microîntreprindrii SC TOP-FORM SRL în vederea dezvoltării economice la nivelul judeţului Braşov şi crearea de noi locuri de muncă.

S.C. TOP-FORM S.R.L cu sediul în Braşov, judeţul Braşov implementează incepand cu data de 9 iunie 2009 proiectul intitulat „CREŞTEREA CALITĂŢII SERVICIILOR DE ARHITECTURĂ ŞI INGINERIE PRIN ACHIZIŢIONAREA DE NOI TEHNOLOGII ŞI ECHIPAMENTE”.

Rezultatele obținute în urma implementării proiectului:
achiziţie fotocopiatoare si echipamente de tipărire
achiziţie mobilier birou
achizitie echipamente si programe informatice
angajarea a două persoane
realizarea activităţilor de publicitate si diseminare
realizarea auditului financiarContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Top Form SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Top Form SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Top Form SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.188