Direct la continutul paginii »

N & D International SRLPentru ca prin importul de personal obtineti pentru persoanele recrutate din strainatate permise de munca netransmisibile, fapt ce va garanteaza continuitatea si siguranta unei colaborari de durata cu persoana angajata.

Viitor inseamna pentru N&D International ocuparea unei pozitii de top in domeniul recrutarii si selectiei de personal din Romania, diversificarea serviciilor oferite pentru a veni in intampinarea cerintelor din ce in ce mai complexe ale clientilor si nu in ultimul rand, respectarea valorilor in care credem.

N&D International dezvolta pentru clientii sai servicii de recrutare, selectie si plasare de personal pe plan local din Asia de Sud-Est, in special din zonele vorbitoare de limba engleza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale N & D International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre N & D International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii N & D International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.735