Direct la continutul paginii »

2 V Plus Princo SRLCalitatea serviciilor de proiectare, asistenta tehnica si consultanta privind instalatiile electrice pentru constructii, ca si loialitatea fata de beneficiar si respectarea termenelor (in unele situatii extrem de scurte), ne-au fost recunoscute de beneficiari multumiti de investitiile realizate.

Infiintat in anul 1993, biroul de proiectare 2V PLUS PRINCO se prezinta cu un portofoliu bogat de lucrari de proiectare de referinta.

Echipa 2V PLUS PRINCO asigura sustinerea proiectelor realizate, ca si comunicarea cu alte parti implicate in definirea temelor, realizarea, aprobarea, coordonarea proiectelor in limbile romana, engleza, germana sau franceza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale 2 V Plus Princo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre 2 V Plus Princo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii 2 V Plus Princo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.548