Direct la continutul paginii »

Tuv Sud Romania SRLServiciile noastre se adresează sistemelor integrate de management, calificării angajaţilor, audituri industriale şi inspecţii pentru producătorii din diverse industrii.

"Adaugă încredere, adaugă valoare" este misiunea TÜV SÜD România, misiune care respectă conceptul de bază al serviciilor pe care TÜV SÜD le oferă clienţilor săi.

Sediul central al companiei este in Bucureşti; avem sucursale în orasele Cluj, Timişoara si Braşov.

Avem competenţe în servicii de certificare pentru sisteme de management, inspecţii şi certificări industriale, asigurate în totalitate cu experţi locali.

Prezent in România încă din primii ani ai decadei '90, TÜV SÜD a infiinţat o reprezentanţă locală în Bucureşti în anul 1994. Din anul 2002 acţionăm ca persoană juridică română.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tuv Sud Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tuv Sud Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tuv Sud Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.559