Direct la continutul paginii »

Unicert International Group SRLPrin întreaga noastră activitate, ne străduim să identificăm cu claritate cerinţele implicite şi explicite ale clienţilor şi să soluţionăm, prin intermediul unor proceduri reglementate, cele mai diverse solicitări ale acestora, să oferim soluţii optime de realizare a cerinţelor fiecărui partener.

Condiţia menţinerii valabilităţii certificatului este încheierea cu succes a auditului de supraveghere. În cei 3 ani de valabilitate a certificatului, U.I.G. desfăşoară anual câte un audit de supraveghere în scopul verificării funcţionării corespunzătoare a sistemului de management.

Suntem unici prin faptul că fiecare client, pentru noi, este unic. Nu facem discriminare în rândul clienţilor şi suntem permanent preocupaţi să oferim servicii prompte tuturor clienţilor, în raport cu sfera de activitate desfăşurată de fiecare în parte şi să asigurăm accesibilitatea serviciilor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unicert International Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unicert International Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unicert International Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.210Produse

    1. 2