Direct la continutul paginii »

Certind SACERTIND desfasoara activitati de evaluare si certificare a sistemelor de management si conformitatii produselor in Romania dar si alte tari europene precum Italia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Spania, Ucraina, Germania sau Turcia, Bulgaria si Egipt-Orientul Apropiat.

In ceea ce priveste activitatile de certificare, CERTIND a desfasurat pana in prezent certificari de sistem de management si certificari a conformitatii produselor si a emis pana la data de 01.05.2012 peste 12000 de certificate , din care peste 700 in alte tari

.CERTIND, prin Centrul de Instruire Personal (CIP) desfasoara cursuri profesionale de specializare pentru 11 profesiuni, eliberand certificate profesionale recunoscute de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii.

CERTIND este un organism de certificare independent, cu capital integral privat, fondat la initiativa a 17 actionari -persoane fizice si juridice, cu scopul de a ajuta la cresterea performantei si competitivitatii produselor, serviciilor si managementului companiilor din Romania si Europa.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Certind SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Certind SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Certind SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.405