Direct la continutul paginii »

Bavaria Rent SRLExperienta noastra din domeniu serviciilor de inchieri auto BMW dateaza din 2001.


Inca de la inceputurile infiintari firmei, ne-am dorit in mod continu sa ne ridicam la inaltimea pretentiilor clientilor, satisfacandu-le dorintele prin: calitate, siguranta si confort.


Personalul angajat, bine pregatit si motivat, reuseste pentru dumneavoastra sa combine utilul cu placutul. Dorim satisfacerea nevoilor clientilor si sa le rasplatim loialitatea.


Puteti contacta oricand departamentul de relatii cu clientii al Bavaria Rent: inchirieri auto BMW: telefonic, prin fax sau folosind internetul.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est. Compania are reprezentanţe în 8 mari oraşe din România şi 4 în Germania, lângă München.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bavaria Rent SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bavaria Rent SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bavaria Rent SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.738