Direct la continutul paginii »

Emir Export Import SRLLocalizat ideal in centrul orasului , Hotelul Victoria , cu cele 96 de camere si apartamente destinate sa va ofere comfortul dorit , reflecta stilul clasic renascentist perfect imbinat cu accente contemporane. Va prezentam mai jos tipurile de spatii de cazare de care veti beneficia alegand sa va petreceti sejurul la Hotel Victoria .

Designul placut si tehnologia de care beneficiati sunt menite sa va faciliteze munca ; camerele noastre sunt astfel concepute incat sa va ofere spatiul necesar si echipamentele audio-video si de comunicatii de care aveti nevoie in activitatea dumvoastra .

Centrul nostru de afaceri , situat la mezaninul hotelului , detine resursele , facilitatile si salile de intruniri de care aveti nevoie si este echipat pe deplin de catre profesionistii nostri care inteleg perfect importanta intalnirilor de afaceri .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Emir Export Import SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Emir Export Import SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Emir Export Import SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.967