Direct la continutul paginii »

Passion Club SRLConfortul, eleganta, stilul, ospitalitatea si nu in ultimul rand calitatea ireprosabila a serviciilor unui personal specializat sunt puse la dispozitia tuturor clientilor nostri.

Imbinand clasic si modern Passion ofera posibilitatea de a va petrece timpul intr-o ambianta deosebita prin intermediul unor servicii de inalta calitate.

Restaurantul Passion Bucuresti sector 6 va intampina cu un concept elegant si modern asupra modului de a satisface toate cerintele devenind astfel locul ideal pentru orice fel de intalnire, eveniment festiv sau corporate. O gama variata de preparate din bucataria autohtona si internationala va asteapta sa le savurati intr-o atmosfera intima,relaxanta si familiara.

Pensiunea-Restaurant Passion a fost inaugurata la finele anului 2003.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Passion Club SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Passion Club SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Passion Club SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.