Direct la continutul paginii »

Ritz Tour SRLPentru oaspeţii noştri care doresc să fie găzduiţi în camere cu baie proprie, avem 4 astfel de posibilităţi, iar celor care sunt cu familia sau care doresc un preţ mai mic, le oferim cele 2 camere de la mansardă unde au întregul palier doar pentru ei.

În momentul de faţă oferim cazare pentru 12 persoane în cele 6 camere duble spaţioase şi confortabile, care au fost renovate de curând.

Noi ştim care ne este misiunea, aşadar ne străduim să vă facem şederea cât mai plăcută şi mai relaxantă şi suntem siguri că ori de câte ori veţi reveni pe aceste meleaguri, în primul rând ne veţi căuta pe noi, iar noi vom fi bucuroşi de oaspeţi.


Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ritz Tour SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ritz Tour SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ritz Tour SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.305Produse

    1. 2