Direct la continutul paginii »

Sind Romania Bucuresti SRLNumerosii ani de experienta ne permit sa oferim asistenta turistica de clasa si servicii complexe nu numai in hotelurile proprii ci si in toata tara si in afara ei.Astfel putem pune la dispozitia turistilor toate categoriile de cazare , de la hoteluri la vile si campinguri.

SIND Romania este cotata drept cea mai mare companie de turism din Romania datorita activitatilor de turism organizat sau individual si a experientei de 25 de ani.

Si pentru ca un om bine informat stie intotdeauna ce alegere sa faca, pentru orice servicii turistice ,de la rezervari de spatii de cazare, tratamente balneare si pana la transporturi turistice organizate sau turism de afaceri , suntem gata sa raspundem tuturor intrebarilor Dumneavoastra.

Amplasare:pe valea raului Cerna, inconjurata de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sind Romania Bucuresti SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sind Romania Bucuresti SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sind Romania Bucuresti SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.514