Direct la continutul paginii »

Bizonul Negru Comimpex SRLToplita este situatã în extremitatea nordicã a judetului Harghita, pe cursul superior al Muresului, într-una din cele mai pitoresti zone.

Cabana Toplita-Secu ofera cazare si masa in regim de pensiune. Va pune la dispozitie 8 camere cu paturi in configuratia prezentata mai jos, precum si 5 cabanute cu cate 5 locuri de odihna. De asemenea dispunem de un restaurant cu specific traditional, bar si o terasa de vara.

Nu numai frumusetea peisajului înconjurãtor, a apelor mezotermale fac din Toplita o localitate cunoscutã, ci si participarea înaintasilor nostri la principalele evenimente ale istoriei neamului.

Asezãrile din aceste locuri dateazã din perioada dacilor liberi, prima atestare este mentionatã in jurul anului 1382. Toplita este puntea de legãturã intre Transilvania si Moldova.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bizonul Negru Comimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bizonul Negru Comimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bizonul Negru Comimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.597