Direct la continutul paginii »

Prince Residence International SRLPrince Residence - Bucarest va punem la dispozitie 29 apartamente cu cate una , doua sau trei camere si dimensiuni variind intre 30 - 70 mp, apartamente ce dispun de toate facilitatile si confortul (lift, încălzire şi aer condiţionat, bucătărie, minibar, TV satelit si internet prin cablu ) benificiind deasemenea de servicii complete de hotel cum ar fi: servicii zilnice de menaj, lenjerie de pat şi prosoape.

O vila superba veche din anul 1890, situata într-o locaţie exclusivista, cu vedere uimitoare catre grădinile Patriarhiei Române, a fost complet renovata cu scopul de a obţine apartamente spatioase si moderne.

În interiorul vilei într-un spatiu discret şi rafinat a fost realizata o zona spa formata din sauna, baie turcească şi sală de masaj, ce dupa o zi grea de muncă sau doar pentru relaxare poate face şederea dumneavoastră mai confortabila in Bucuresti.

In inima Bucurestiului, intr-o zona centrala, dar într-un mediu liniştit şi elegant, am construit apartamentele cele mai frumoase din oraş.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prince Residence International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prince Residence International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prince Residence International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.914