Direct la continutul paginii »

Metron Consult SRLCu arhitectura sa modernã ºi cu ambianþa elegantã, precum ºi cu toate facilitãþile care pot satisface cele mai înalte aºteptãri, hotelul GRAND MASTER din Dej este gazda idealã, în orice anotimp.

Hotelul Grand Master a fost dat in folosinta in vara anului 2007 si este destinat atat turistilor cat si oamenilor de afaceri.

Grand Master Hotel este clasificat la categoria de 3 stele si se ridica la standarde europene avnd ca obiectiv satisfacerea celor mai exigente cerinte.

Hotelul Grand Master ofera clientilor:
Ø 2 camere single
Ø 1 camera cu trei paturi
Ø 24 de camere duble sau matrimoniale
Ø 1 camere pentru persoane cu dezabilitati
Ø 2 apartamente

Restaurantul isi intampina oaspetii de la primele ore a diminetii cu un mic dejun cu un bufet variat. Pentru pranz si cina, oaspetii nostri pot savura meniul zilei sau meniul cu specific italian si international cu preparate recunoscute din bucataria europeana, create de maestrii bucatari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metron Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metron Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metron Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.