Direct la continutul paginii »

M & C Dinamic Expres SRLComplexul Hotelier Ambiance este amplasat în zona de sud a oraşului Piteşti, aproape de ieşirea spre Slatina (Craiova) si de centura ce leagă autostrada Piteşti - Bucureşti de drumul E65 Piteşti -Slatina.

Complexul Hotelier Ambiance deţine o bază turistică puternică, dotată după cele mai înalte standarde. Asta deoarece avem preţuri de 2 **, certificare de 3 *** şi servicii de 4 ****. Camerele noastre sunt amenajate cu bun gust spre a vă oferi o ambianţă cât mai plăcută.

Dotările existente, finisajele superioare, pregătirea şi amabilitatea personalului, dau un plus de stralucire celor trei stele ale clasificării acestei structuri de primire care se adresează atât turismului de afaceri, cât şi celui de tranzit şi agrement.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M & C Dinamic Expres SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre M & C Dinamic Expres SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M & C Dinamic Expres SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.613