Direct la continutul paginii »

Editura Didactica Si Pedagogica RAEditura Didactică şi Pedagogică aniversează 60 de ani de existenţă neîntreruptă în domeniul educaţional, de la înfiinţarea sa în anul 1951.

De-a lungul timpului, cărţile, planşele, hărţile şi atlasele apărute la EDP s-au impus prin înalte standarde ştiinţifice şi prezentare grafică deosebită.

Profilul nostru principal este editarea manualelor şcolare, a auxiliarelor şi materialelor didactice, dar şi publicarea de carte tehnico-ştiinţifică, beletristică, literatură pentru copii.

EDP participă la toate manifestările expoziţionale naţionale (Gaudeamus, Bookfest) şi cele locale cu o ofertă bogată şi atractivă concretizată în volumul semnificativ al vânzărilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Didactica Si Pedagogica RA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Didactica Si Pedagogica RA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Didactica Si Pedagogica RA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.894