Direct la continutul paginii »

Editura Cariere SRLCARIERE este singura publicatie de leadership si atitudine profesionala din media de business romaneasca.

Cu aparitie lunara, este tipul de revista-partener, o sursa la indemana pentru inspiratie si pentru bunele decizii.


Echipa de redactori invata continuu din filozofia businessului direct de la marile nume ale scenei mondiale (Philip Kotler, Peter Drucker, Charles Handy, Michael Porter sau Jack Welch) pentru a verifica si dezbate cu managerii nostri de top preceptele care stau in miezul artei de a conduce.

Continutul editorial este axat pe analize contextuale in profunzime, trenduri, experiente si interviuri de exceptie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Cariere SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Cariere SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Cariere SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.359