Direct la continutul paginii »

Editura Hamangiu SRLPartenerul tau de drept: Editura Hamangiu

Cine ne acrediteaza?

Primii sunt cititorii nostri, care au gasit si vor gasi întotdeauna la noi legislatia, culegerile de practica judiciara, monografiile, tratatele, codurile adnotate, comentariile practice, cursurile universitare si dictionarele juridice de care au avut nevoie!

Si, bineînteles, Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Învatamântul Superior, care a acreditat Editura Hamangiu înca din primul an de functionare. Conform CNCSIS, criteriile de evaluare avute în vedere sunt: relevanta, impactul si vizibilitatea editurii care urmeaza sa fie acreditata.

Credem în valoarea lucrului bine facut, în pasiunea editarii cartilor si în respectul datorat cititorilor!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Hamangiu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Hamangiu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Hamangiu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.475