Direct la continutul paginii »

Media Service Zawada SRLMEDIA SERVICE ZAWADA este o firma britanica - prezenta in tarile din Europa Centrala si de Est: Polonia, Ungaria, Republica Ceha, Romania, Ukraina – cu o vasta experienta in editarea de reviste.

In paralel, MEDIA SERVICE ZAWADA functioneaza ca o editura independenta, publicand peste 15 titluri pentru copii si adolescenti si colaboreaza, in acest sens, cu licentiatori ca Warner Bros, Cartoon Network Enterprises, Jetix Europe Ltd., Marathon Animation, HIT Entertainment, Sesame Workshop, Chapman Ent., ITE Aps, Hasbro, Rainbow SpA, Discovery (documentaries), BBC (documentaries).

Incepand cu 2007, MEDIA SERVICE ZAWADA isi dezvolta activitatea de editare proprie prin publicarea de titluri pentru copii si adolescenti: Scooby Doo – povestea cu indicii, Scooby Doo – benzi desenate, Fifi – carte de povesti si de colorat, Roary, bolidul de curse – carte de povesti si activitati, Lumea Povestilor.Mica Biblioteca, Lazy Town (Oraselul Lenes) – revista si carte de colorat, revista si cartea H2O.

Toate titlurile publicate in Romania sunt prezente si in piata de presa din Republica Moldova.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Media Service Zawada SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Media Service Zawada SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Media Service Zawada SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.