Direct la continutul paginii »

Ring Media SRLÎn cei 15 ani de aparitie neîntreruptă, revista "Bursa Constructiilor" si-a câstigat o excelentă reputatie prin publicarea de informatii extrem de utile atât investitorilor în constructii, antreprenorilor, arhitectilor, producătorilor si distribuitorilor de materiale de constructii, cat si beneficiarilor implicati în proiecte de investitii în constructii rezidentiale, comerciale, industriale, infrastructură.

Suporturi
- tipar hartie
Revista "Bursa Constructiilor" apare de opt ori pe an, in lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie-august, septembrie, octombrie si noiembrie-decembrie, urmand intr-un fel sezonalitatea lucrarilor de constructii.

Revista este distribuita la nivel national pe baza de abonamente, vanzare directa prin punctele specializate de distributie a presei sau prin programe de marketing direct.

- tipar electronic
Varianta pdf a revistei tiparite.
- on-lineContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ring Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ring Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ring Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.919