Direct la continutul paginii »

Ziarul Evenimentul SRL
Evenimentul Regional al Moldovei este un cotidian regional de informaţii şi publicitate, editat de SC ZIARUL EVENIMENTUL SRL Iaşi.
A apărut în 1991, reluînd titlul unui ziar editat pentru prima oară la Iaşi în 1893 (nu şi orientările acestuia).

Nu este angajat politic, financiar sau de altă natură, singura politică a redacţiei fiind aceea de a asigura calitatea informaţiilor, prin promptitudine şi consistenţă.

Echipa redacţională este formată din redactori şi colaboratori cu multă experienţă, dar şi din tineri, toţi avînd acelaşi mod profesionist de a trata informaţiile.

Ziarul este recunoscut pentru echilibrul cu care abordează absolut toate subiectele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ziarul Evenimentul SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ziarul Evenimentul SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ziarul Evenimentul SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.101