Direct la continutul paginii »

Editura Uranus SRLEditura Uranus, recunoscuta de catre CNCSIS, ofera carte universitara economica si juridica, ghiduri de buna practica. Cariera ta si succesul in afaceri depind si de cartile Editurii Uranus, carti de marketing, turism-servicii, engleza de afaceri, ghiduri de buna practica in domeniul sigurantei alimentelor, lucrari enciclopedice, filololgice si de fictiune.

.Iniţial, editura a fost profilată pe traduceri din literatura universală, beneficiind de colaborarea unor consilieri, traducători şi oameni de cultură eminenţi. Colecţia PLUS a reprezentat un remarcabil succes editorial în primii ani de activitate cu care editura a fost o prezenţă activă la târgurile internaţionale de carte de la Bucureşti şi Frankfurt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Uranus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Uranus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Uranus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.134