Direct la continutul paginii »

Versa Puls Media SRLDin toamna anului 2008, VERSA PULS MEDIA a devenit parte a trustului international VERSA MEDIA, unul din cele mai dinamice grupuri de presa de pe piata ceha, lider de piata pe mai multe segmente de publicatii.

VERSA PULS MEDIA, lider in comunicarea pe piata medicala romaneasca, furnizeaza:

- informatii specializate si de actualitate comunitatii medicale pentru dezvoltarea profesionala continua si consumatorilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos

- solutii de promovare de inalta calitate pentru companiile care ofera produse si servicii dedicate imbunatatirii sanatatiiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Versa Puls Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Versa Puls Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Versa Puls Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.310