Direct la continutul paginii »

Editura Armonia SRLOrice lucru porneşte de la o idee, astfel că ideea înfiinţării acestei edituri a apărut şi s-a materializat destul de repede în octombrie 2004.

La început aveam idei multe, dar nu găseam finanţare pe măsura lor. Aşa se face că primele proiecte editoriale au văzut lumina tiparului cu ajutorul banilor împrumutaţi de la banci şi, mai ales, de la prieteni.

La mai puţin de un an, în septembrie 2005, am lansat librăria on-line care, în cei aproape şase ani de activitate, a vândut câteva sute de titluri în câteva mii de exemplare.

În plus, am organizat mai multe concursuri cu premii care au atras spre lectură cititori de toate vârstele şi au oferit recompense celor mai fideli şi norocoşi din cititorii noştri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Armonia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Armonia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Armonia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.445