Direct la continutul paginii »

Aramis Print SRLFondata in 1991, Editura Aramis constituie, de multa vreme, o prezenta semnificativa pe piata cartii din Romania.

Beneficiind de aportul unor colective valoroase de autori, si de serviciile tipografiei proprii, editura si-a castigat un prestigiu incontestabil in ceea ce priveste urmatoarele categorii de publicatii:

-manuale scolare
-caiete
-indrumare pentru educatoare
-culegeri
-materiale didactice pentru invatatori si profesori -jocuri didactice
-reviste pentru copii

Cunoasterea indeaproape a caracteristicilor segmentului de populatie caruia i se adreseaza editiile publicate, experienta colectivelor de autori, atenta prospectare a pietei, profesionalismul celor implicati in editarea si tiparirea lucrarilor editurii au determinat de la un an la altul, o crestere semnificativa a numarului si tirajelor titlurilor tiparite in cadrul tipografiei proprii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aramis Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aramis Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aramis Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.547