Direct la continutul paginii »

Editura Mix SRLEditura MIX este in prezent un nume de referinta in domeniul spiritualitatii practice.

Atunci cind am pornit la drum, ne-am propus sa publicam carti care sa contribuie la ridicarea nivelului spiritual al oamenilor, sa publicam carti care aduc valoare in viata cititorilor.


Speram ca astfel si noi si cititorii nostrii vom reusi sa devenim modele de lumina, spiritualitate, intelepciune, bun simt pentru a dovedi celor din jurul nostru ca este posibil un mod alternativ de existenta care nu presupune compromisuri, suferinta, instrainare si pentru a contribui astfel fiecare in modul lui unic la transformarea in bine a umanitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Mix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Mix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Mix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.299