Direct la continutul paginii »

Felicimond SRLGrupul de firme Felicimond este un grup integrat cu activitati de creatie, productie, import si distributie de papetarie sociala.

Inceputa in anul 2000, dezvoltarea grupului nostru a continuat an de an prin adaugarea de noi investitii, din care amintim tipografia proprie, lansata in 2005, si un sediu nou, deschis in 2007.

In fiecare an am adaugat dotarilor si abilitatilor noastre noi echipamente, servicii si in egala masura experienta.

Strategia noastra o reprezinta integrarea completa in domeniul tipografic in care activam pentru a putea oferi cele mai bune produse la cele mai competitive preturi.

Pentru a va dovedi cele spuse va invitam sa studiati ofertele noastre si sa ne deveniti parteneri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Felicimond SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Felicimond SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Felicimond SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.062