Direct la continutul paginii »

Lukady SRLAm început ca producători de ştampile in primavara lui 1990. Din 1993 obiectul nostru de activitate include fabricarea (prin metalografie) de etichete metalice, plăci de timbru, plăcuţe de identificare (signalectică industrială).

Ne-am străduit să perfecţionăm, să dăm "culoare" şi personalitate acestor indeletniciri şi recunosc, au fost vremuri în care tehnologia nu era la fel de potrivită cu pretenţiile noastre.


Din respect pentru cei care ne-au acordat încredere cumpărându-ne produsele şi pentru că ne place ceea ce facem, ne simţim motivaţi să punem suflet, perseverenţă, imaginaţie şi nu în ultimul rând tehnologia de azi, în dorinţa de a răspunde profesionist solicitărilor dumneavoastră.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lukady SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lukady SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lukady SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.157