Direct la continutul paginii »

Mobile Media Company SRLRevista [email protected]ŢII Mobile ([email protected]) este o publicaţie lunară, înregistrată la O.S.I.M, cu o periodicitate editorială de 10 ediţii pe an (cu excepţia lunilor ianuarie şi august). Revista este un proiect educaţional de cultură a comunicării şi afaceri în comunicaţii, conceput de către Mobile Media Company S.R.L.

În strategia de dezvoltare a companiei se mai înscrie şi coordonarea Colecţiei de carte "[email protected]ţii", apărută la Editura Curtea Veche şi activităţi de relaţii publice şi consultanţă de afaceri pentru companii româneşti şi din străinătate ce activează în domeniul IT şi Telecom.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mobile Media Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mobile Media Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mobile Media Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.432