Direct la continutul paginii »

Editura Paralela 45 SAEditura PARALELA 45 a fost fondata in noiembrie 1994 de Calin Vlasie. De-a lungul anilor si-a concentrat investitiile in constructia unui sediu nou, modern (1999), in infiintarea unei tipografii de mare capacitate (1996) specializata in productia de carte, reviste, ziare si caiete (cu un sediu nou din 2006, independenta juridic din 2007).

In deschiderea de puncte de lucru (cele mai mari fiind cele de la Bucuresti si Cluj-Napoca), in dezvoltarea solutiilor de software, a aplicatiilor educationale, a productiei si comertului de carti electronice (prin infiintarea in 2006 a unei firme specializate).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Paralela 45 SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Paralela 45 SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Paralela 45 SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.489