Direct la continutul paginii »

Casa De Editura Grafoart SRLCasa de Editura GRAFOART, infiintata in 1991, a ocupat inca de la inceput un loc de frunte pe piata partiturilor muzicale si a metodelor de instrument.

Astazi, Colectia muzicala contine peste 30 de titluri si inca pe-atatea in curs de aparitie.

Dedicata in special tinerilor muzicieni, colectia cuprinde lucrarile cele mai importante pentru studiul pianului, viorii, chitarei sa., ale celor mai importanti compozitori sau pedagogi romani sau europeni.

De asemenea, pentru o mai buna cunoastere a istoriei muzicii sau formelor muzicii, colectia muzicala prezinta tratate din universul bogat al muzicii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa De Editura Grafoart SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa De Editura Grafoart SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa De Editura Grafoart SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.284