Direct la continutul paginii »

Editura Cetatea De Scaun SRLEditura Cetatea de Scaun a fost fondată în 2002 la Târgovişte. Domeniile principale de interes sunt: Istoria, Arheologia, Bios (pomi­cul­tura, legumicultura, flori), Geografie.

Promovăm, în principal, autori români, tineri, debutanţi sau consacraţi în domeniile lor de activitate. Dorim să oferim publicului lu­crări cât mai bine documentate şi cât mai originale.

Chiar daca toata piata de carte este in dificultate din cauza scaderii vanzarilor, am reusit ca si anul acesta sa incepem targul cu cateva noutati editoriale: - Onoarea Natiunilor. Ordine si decoratii din patrimoniul ...Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Cetatea De Scaun SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Cetatea De Scaun SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Cetatea De Scaun SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.264