Direct la continutul paginii »

Editura Excelsior Art SRL
În anul 1990, Corina Victoria Sein-Bădulescu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, fondează editura Excelsior Art, prima editură privată din Timişoara, obţinând, de la Ministerul Culturii, Avizul de funcţionare Nr. 65/1990. Calitatea de editor a Corinei Victoria Sein este dată de Atestatul obţinut de la Ministerul Culturii, dar şi de Certificatul eliberat de către International Book Development Limited / 1994.

Editorul s-a orientat, începând de la întocmirea primului Proiect editorial, cu prioritate absolută, după principiul axiologic, preferându-l celui strict economic. De aceea, a promovat cu insistenţă textul de valoare, capabil să trezească interesul cultural superior al cititorului.

Trei sunt obiectivele cărora membrii redacţiei editurii li se subordonează:
a) valorificarea potenţialului creator autohton (incluzând şi creatorii minorităţilor naţionale, dar şi producţiile atât de neglijate, în general, ale debutanţilor);
b) valorificarea, prin traducere, a unor opere ale literaturii universale;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Excelsior Art SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Excelsior Art SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Excelsior Art SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.632